Șină de fixare țeavă L1M, 50 mm

sina fixare teavasina fixare teava

Șină de fixare țeavă L1M, 50 mm

Șina de fixare cu diametrul de 14 ÷ 17 mm este utilizată pentru fixarea țevilor de încălzire radiantă, atât pentru pereți, cât și pentru pardoseli în locuințele unifamiliale, clădirile publice, clădirile industriale și bazele sportive.

Șina de fixare este prevăzută cu suporturi, care datorită construcției lor asigură încastrarea și stabilitatea țevilor cu diametre de la 14 până la 17 mm. Distanța minimă posibilă între tuburi este de 50 mm. Cu cârlige speciale la ambele capete ale șinelor de montare, șinele de fixare pot fi combinate în cazul lungimilor mari și tăiate la lungimea dorită.

-
+

Recomandăm montarea șinelor de fixare la o distanță de 0,5 m, după atașarea tuburilor în suportul șinelor distanțate conform proiectului. În cazul curbelor la care există o tensiune sporită, se recomandă utilizarea unor atașamente suplimentare având forma curbelor, care se potrivesc cu diametrul instalației de țevi.
Metoda de instalare a șinelor de fixare este extrem de rapidă și ușoară (instalarea poate fi efectuată chiar și de către o singură persoană). Acest sistem este deosebit de util în ceea ce privește suprafețele mari, fiind permisă poziționarea sistemului în orice mod, în funcție de forma suprafeței.

 • sunt utilizate pentru fixarea țevilor de încălzire și răcire radiantă, atât pentru pereți, cât și pentru pardoseli în locuințele unifamiliale, clădirile publice, clădirile industriale sau bazele sportive
 • metodă de instalare rapidă și ușoară
 • asigură încastrarea și stabilitatea țevilor cu diametre de la 14 până la 17 mm
 • dimensiuni: 1000 x 50 mm
 • este prevazută cu bandă dublu adezivă pentru o fixare fermă
0
  Wishlist
  Coșul dvs este golRevenire la shop

  Abonează-te la newsletter

  Fii la curent cu ofertele și tutorialele noastre