Profil de dilatare 60/ 40/ 11 m 2 ml gri

profil de dilatare neoterprofil de dilatare neoter

Profil de dilatare 60/ 40/ 11 m 2 ml gri

Profilul de dilatare este obținut prin extrudarea și expandarea granulelor de polietilenă de joasă densitate în celule cu structură spatial închisă, într-o atmosferă și condiții tehnice controlate sub acțiunea temperaturii și având ca agent de spumare butan gaz.

Profilul de dilatare face parte din categoria polimerilor, caracterizându-se printr-o mare elasticitate, permeabilitate scăzută la lichide, conductivitate termică ridicată, precum ăi proprietati fonoadsorbante, rezistență în timp, fiind imputrescibil și insensibil la acțiunea insectelor și rozatoarelor. Este un produs reciclabil în proportie de 100% , nu conține substanțe toxice organismului și nu prezintă emisii radioactive .

-
+
 • se montează în zonele cu mărime mai mare de 40 mp sau cu o latură mai mare de 8 m
 • are rolul de a separa zonele de încălzire și de a prelua dilatările șapei
 • pentru a facilita montajul, talpa profilului este autoadezivă
 • dimensiuni: grosime 10 mm, înălțime 60 mm, lățime talpă 40 mm, lungime 2 m

Domeniu de utilizare Profil de dilatare

Produsele din polietilena expandata sunt elemente izolatoare de mica densitate.

Solutii de utilizare:

 • Rost de dilatatie
 • Protejeaza in conditii excelente colturile , canturile , muchiile, suprafetele circulare sensibile la lovituri, zgarieturi sau socuri repetate; intru-cat sunt inerte din punct de vedere chimic, pot intra in contact cu suprafetele peste care s-au aplicat coloranti, lacuri, vopsele fara a afecta calitatea finisajelor
 • Aplicarea benzii dublu-adezive pe talpa profilului , usureaza montajul acestuia si stabilizeza pozitia acestuia in pozitie verticala pe elementul de fixare.

REGULI DE UTILIZARE SI MONTAJ

 • In cadrul instalatilor de incalzire in pardoseala utilizarea profilului de dilatare este necesar atunci cand suprafata pardoseli dintr-o incapere este mai mare de 40 m2 sau lungimea lungimea unei latruri este mai mare de 8 m.
 • Baza pe care se așază profilul de dilatare trebuie să fie netedă, stabilă, bine uscată si curățată de alte materiale.

 

0
  Wishlist
  Coșul dvs este golRevenire la shop

  Abonează-te la newsletter

  Fii la curent cu ofertele și tutorialele noastre