Placă tacker EPS 100/ 25 mm

Placa tacker NeoTer EPS 100/ 25 mm TACKER PLATEPlaca tacker NeoTer EPS 100/ 25 mm TACKER PLATE

Placă tacker EPS 100/ 25 mm

Placa tacker EPS 100/ 25 mm reprezintă o termoizolație suport pentru țeava care vine ambalată ca rulou cu dimensiunile 1x10 m. Suprafața plăcii este acoperită cu o folie caroiată la pas de 5 cm, facilitând astfel tăierea plăcii și montajul țevii.

Folia caroiată conține o țesătură de fibre care oferă o rezistență ridicată la rupere și împiedică ieșirea clipsurilor din polistiren. Placa tacker este fabricată din EPS monitorizat din punct de vedere al calității, în conformitate cu SR EN 13163.

 

-
+

Caracteristici Placă tacker

 • montajul plăcii tacker se face cu ușurință prin derularea ruloului de termoizolație
 • este acoperită cu o folie, cu un caroiaj cu pas de 5 cm
 • folia caroiată conține o țesătură de fibre, oferind o rezistență ridicată la rupere și împiedică ieșirea clipsurilor din polistiren
 • dimensiuni: 1x10 m;
 • grosime placă: 25mm
 • rezistență la compresiune EPS 100

Ambalare și depozitare

Transport și depozitare: produsul este stabil și inert în cazul condițiilor normale de transport, depozitare și utilizare.
Transportul se face cu mijloace de transport acoperite și curate, dar nu închise etanș, să permită ventilația naturală. Nu este permis transportul plăcilor din polistiren expandat împreuna cu alte materiale care le pot deteriora (diluanți, substanțe combustibile, vopsele, materiale care se pot deplasa în timpul transportului).

Depozitarea se va face în spații acoperite, aerisite, ferite de umezeală, departe de surse de căldura, evitând expunerea la razele solare.

Termen de garanție

Termenul de garanție este de 24 luni de la data livrării, dacă sunt respectate integral regulile de transport instalare și utilizare.

0
  Wishlist
  Coșul dvs este golRevenire la shop

  Abonează-te la newsletter

  Fii la curent cu ofertele și tutorialele noastre