Curbă conductoare 90°D16 - 16 - 18 mm

curba conductoare neotercurba conductoare neoter

Curbă conductoare 90°D16 - 16 - 18 mm

Curba conductoare este utilizată pentru rigidizarea țevilor cu diametre de la 14 la 18 mm la locul îndoirii la un unghi de 90°.

-
+

Curba conducătoare oferă o schimbare optimă a direcției țevii fără a crea pliuri si permit o ieșire sigură și securizată a țevii dinspre podea (încălzire prin pardoseală) către caseta de distribuție sau dinspre o suprafață verticală (încălzire prin perete) către una orizontală, fără a se crea un risc de solicitare excesivă la îndoirea țevii, care ar putea duce la deteriorare.

Curbele conductoare sunt, de asemenea, utilizate pentru schimbarea direcției țevii la un unghi de 90˚ direct pe stratul de izolație al încălzirii suprafeței.

Utilizarea curbelor protejează țevile de rupere și oferă o rigiditate și o stabilitate mai mare a conexiunii dintre țevi și colectoare. Prin utilizarea celor mai bune materiale și a unui design fiabil, curbele mențin rigiditatea și forma originale. Acestea pot fi aplicate atât pe țevi stabile cu inserție de aluminiu, cât și pe tuburi mai rezistente fără inserții.

Structura si materiale utilizate

Curbele conductoare sunt fabricate din nailon cu un adaos de 15% de fibră de sticlă, având o rezistență ridicată la zdrobire, rupere și crăpare. Curbele conductoare sunt confecționate dintr-un material de culoare neagră.

Construcție si material

Construcția solidă a dispozitivului tacker se bazează pe materiale de înaltă calitate: aluminiu și materiale plastice. Acestea fac posibilă combinarea rezistenței ridicate, a durabilității și a greutății reduse a instrumentului.

 

AVANTAJE

 • materialul cu rezistență ridicată la zdrobire, rupere sau crăpare asigură rigiditatea instalației și lipsa deformării țevilor,
 • protejează țevile de rupere,
 • poate fi montat pe perete și pe podea.
0
  Wishlist
  Coșul dvs este golRevenire la shop

  Abonează-te la newsletter

  Fii la curent cu ofertele și tutorialele noastre